Corporate workshop

Céges munkák

Beauty csomag

Ajándékozza meg kolléganőit a céges rendezvényükön különleges megjelenéssel.
Vállaljuk akár a legszebb alkalmi vagy bármilyen tematikus témában kért smink elkészítését igény szerint.
Eddigi felkéréseink során különböző életkorú és stílusú hölgyeknek segítettünk a cégük által rendezett eseményre könnyen, gyorsan megszépülni. Minden alkalommal a hölgyek nagy örömére.

Luxus Beauty csomag

Céges rendezvényüknek olyan exkluzív szolgáltatása lehet ahol a meghívottak számára nemcsak a smink, de az alkalmi frizura elkészítésében is segítünk.
Legyen az karácsonyi vacsora,Hallowen parti,csapat építő tréning, konferencia.

Lesson  beauty csomag

Olyan személyre szabott nappali és alkalmi smink elkészítését és sminkelési technikákat tanítunk meg a hölgyek számára, amelyek az ő karakterükhöz ,beosztásukhoz a legmegfelelőbb és  amiket a dolgozó nők egyszerűen, gyorsan eltudnak készíteni. A neszesszerüket átnézve tanácsokkal látjuk el őket a már meglévő smink eszközeik használatára hiszen a nők nagy részének rengeteg dekor terméke van,de vagy nem  megfelelően vagy egyáltalán nem használják azokat mert nagyrészük nem tudja hogyan, hová és mivel lenne az a legideálisabb. Mi ebben is illetve új termékek beszerzéséhez is tanácsot adunk.
Így segítünk nekik kialakítani és megtanulni a biznisz sminkük  elkészítését. Új smink tudásukat könnyen tudják majd kamatoztatni a mindennapokban,ezáltal kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb lesz a megjelenésük. Hiszen minden nő külsejének egyik meghatározó eleme a jól és ízlésesen elkészített smink amely harmóniában van annak viselőjével.
Ajándékozza meg kolléganőit az ápolt külső magabiztosságával.

Luxus  exclisive beauty csomag

Minden ami szükséges a tökéletes business megjelenés elsajátításához. Kollégáink segítségével megalkotjuk azt az egyedi külsőt ami az adott hölgy üzleti jó megjelenéséhez szükséges. Hatékony és támogató útmutatást és oktatást nyújtunk stílus, smink és frizura egységes képének kialakításához. Megtanítjuk mindazt ami szükséges a hölgyek számára mindennapi jó megjelenéshez az üzleti életben.

Share it